Általános fogászati szűrés

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés?

A legtöbb ember csak akkor fordul fogorvoshoz, amikor már konkrét panasza merül fel: a fájdalom, és a többi kellemetlen tünet mindig valamilyen komolyabb problémát jelez, amit a megfelelő időben való kezeléssel meg lehet előzni, és jelentős beavatkozás nélkül is lehet orvosolni. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy rendszeresen, legalább félévente részt vegyünk egy alapos, általános fogászati szűrésen. 

A CityDent Általános fogászati szűrése során alaposan feltárjuk a szájüregen belül esetlegesen kialakult egészségtelen állapotokat: megvizsgáljuk a fogak szuvasodását, megnézzük van-e fogkő, milyen állapotban van a fogágy, emellett olyan nyálkahártya- elváltozásokat is kiszűrünk, melyek úgynevezett rákmegelőző állapotok lehetnek, azaz kezelésük hiányában, bizonyos idő elteltével, belőlük a szájüregi rák valamilyen fajtája alakulhat ki.

A szűrés során tapasztalt elváltozásokról teljes körűen tájékoztatjuk Önt, továbbá szájhigiéniai tanácsadást is nyújtunk. A szűrővizsgálat során egy tájékozódó jellegű, jellemzően panoráma- vagy úgynevezett szárnyas röntgen vagy 3 dimenziós CT-felvétel is készül a fogai állapotáról.

Véleményünk szerint az általános fogászati szűrés sikere leginkább a fogorvoson és a fogászati rendelő technológiai felszereltségén múlik. Fogorvosaink magasan képzett szakemberek, akik precízen, mindenre kiterjedően végzik a felmérést, türelmesen és érthetően elmagyarázzák az esetleges problémákat és azok megoldási lehetőségeit. A CityDentben működő, kíméletes 3D CT technológia a ma elérhető legkorszerűbb eszközökkel teszi lehetővé a fogászati problémák feltárását és azonosítását.

Mit tartalmaz?

3D-s Fogászati CT-felvétel készítése és átadása a Páciens részére,

orvosi vizsgálat CT-kiértékeléssel, gócszűréssel, terápiás javaslattal.

Mennyi időt vesz igénybe?

A vizsgálat 45 percet vesz igénybe.

Mennyibe kerül?

25.900.- forint.

Kíváncsi az aktuális akciókra? Kattintson ide. Foglaljon időpontot.