Időpont garancia

Időpont garancia Citydent: nem szeretünk várni, tudjuk, hogy Ön sem.

Manapság, a feszített mindennapokban már nemcsak kellemetlen, de legtöbb esetben elfogadhatatlan is, ha várakoznunk kell. Az időnk az egyik legnagyobb kincsünk, és ezt mi, a CityDent-nél is tudjuk. A hatékony ügyfélfogadásunk azonban nemcsak időtakarékosságot, de biztonságot is jelent egyben: időpont-foglalási rendszerünkkel, és időpont-garanciánkkal minimalizáljuk Ön számára a rendelőben eltöltött időt: várakozás nélkül így Ön a lehető legkevesebb emberrel kerül kapcsolatba, és nyugodtan és stresszmentesen vehet részt a szűréseinken.

időpont garancia
időpont garancia

Hogyan működik a CityDent időpont garancia?

Amennyiben Ön a weboldalunkon lefoglalt időpontra megérkezik a szűrésre, és a időpontot követő 5 percen belül nem kezdjük meg a vizsgálatot, úgy Önnek a szűrés eredeti árának mindössze felét kell kifizetnie.

A kedvezmény az akciós szolgáltatásainkra egyaránt vonatkozik. 
 
Tisztelettel kérjük Pácienseinket, hogy az előre lefoglalt szűrési időpontról ne késsenek, hiszen csúszás esetén az időpont-garancia a következő vendég esetében veszélybe kerül!
 
A kiszámíthatóság nem megy a minőség rovására
 
Az ügyfélfogadási beosztásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden egyes típusú szűrés esetén a legmagasabb szintű ellátásban részesíthessük a minket választókat. Ezáltal nemcsak egy időtakarékos, de minőségi ellátást kap, ha a CityDent-et választja. Nálunk nem fordulhat elő, hogy valaki kezelését „meggyorsítjuk” azért, hogy a következő páciensnek garantálni tudjuk az időpont-garanciát.

időpont garancia


Ha észleli a csúszást, szóljon bátran!

Amennyiben a várakozási ideje a lefoglalt időpontjához képest meghaladta az 5 percet, a  recepciónkon jelezze az időpont garancia érvényesítésével kapcsolatos igényét. Munkatársaink gondoskodnak a garancia érvényesítéséről.
 
Ne várjon tovább, foglaljon most időpontot!