Manager fogászati szűrés

Manager fogászati szűrés

Minden szűréstípus egy helyen. Csomagunk a fogászati szűrési szolgáltatások teljes skáláját magába foglalja, a legteljesebb körű diagnosztikai eljárás együttes. A szűrést követően Ön mindenre kiterjedően tisztában lesz fogai és szájürege egészségi állapotával, illetve a szükséges teendőkkel és lehetőségekkel.

Mi mindent vizsgálunk egy Manager fogászati szűrés alatt?

A komplex eljárás során feltárjuk a szájüregen belül kialakult esetleges elváltozásokat, így a fogínyt, a fogakat, a nyelvet és a szájüreg nyálkahártyáját érintő problémákat, az esetleges foghiány okozta rágószervi problémákat. A vizsgálat alkalmával kiszűrjük a szuvas fogakat, megnézzük, van-e fogkő, és, hogy milyen állapotban van a fogágy. 

manager fogászati szűrés

Továbbá olyan nyálkahártya-elváltozásokat is kutatunk, melyek úgynevezett rákmegelőző állapotok lehetnek, azaz kezelésük hiányában, bizonyos idő elteltével, belőlük a szájüregi rák valamilyen fajtája alakulhat ki.

Nagy felbontású CT-felvétel készítésével góckutatást is végzünk vagyis feltárjuk az olyan rendellenességeket, amelyek az úgynevezett gócbetegségek (például hajhullás, vesemedence-gyulladás, szívizomgyulladás, ízületi gyulladás, bőrbetegségek) kialakulásáért lehetnek felelősek.
 
Amennyiben a manager fogászati szűrés bármilyen elváltozást feltár, arra megoldási javaslatot teszünk, szükség esetén pedig kezelési tervet készítünk, és árajánlatot adunk az elvégzendő beavatkozásokról.

Mit tartalmaz manager fogászati szűrés csomag?

3D-s Fogászati CT-felvétel készítése és átadása a Páciens részére,

orvosi vizsgálat CT-kiértékeléssel, kezelési terv árajánlattal, mely kiterjed a foghiányok pótlására tett javaslatainkkal is.

Mennyi időt vesz igénybe?

A vizsgálat 60 percig tart.

Mennyibe kerül?

35.900.- forint.

Nézze meg aktuális akciónkat és foglaljon időpontot.