Rólunk

Rólunk

„Merünk mások lenni, hogy többet adhassunk”

Klinikánk alapításakor a fenti elvet szem előtt tartva az volt a célunk, hogy megalkuvás nélkül a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk pácienseinknek, ha fogászati kezelésről van szó. Ehhez a legjobb szakembereket gyűjtöttük magunk köré: azokat a profi, elhivatott fogszakorvosokat, akik nemcsak a szakterületükön a legjobbak, de emberileg is a legtöbbet tudják nyújtani Pácienseink számára.

Az orvostudomány és az alkalmazott technológia fejlődését követve úgy döntöttünk, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetünk a fogászat egyes területeire. Ezért hoztuk létre Magyarországon úttörőként a CityDent – Fogászati szűrés divíziónkat is, mely nemcsak egy egyszerű fogászati szűrőállomás, hanem egy olyan szakmai és emberi környezet, ahol a vendégeink személyre szabva a legnagyobb figyelmet kapják a legmagasabb szakértelemmel és legmodernebb eszközökkel párosítva.

5 ok, amiért a CityDent egyedülálló

Kedvező árak, folyamatos akciók

A fogászati szűrések árait úgy alakítjuk, hogy azok mindenki számára elérhetőek legyenek.  Akcióinkról weboldalunkon, Facebook oldalunkon, vagy hírlevelünkben tájékoztatjuk Önt folyamatosan!

Specifikus szűrések mindenkinek

Specializált fogászati szűrési csomagjaink segítségével életkortól és élethelyzettől függően minden páciensünk a szakmailag legmegfelelőbb, testre szabott ellátásban részesül.

Egyedülálló garanciák a fogászati szolgáltatásokra

Mivel divíziónkban specializáltan csak a szűrésekre összpontosítunk, ezért sokkal kiszámíthatóbb ügyfélfogadással és rugalmasabb időpont-beosztással tudjuk a napi munkát szervezni. Ezáltal garanciát vállalunk arra, hogy az Ön által előre lefoglalt időpontban várakozás nélkül tudjuk fogadni.  

Nem csak fogászati szűrőközpont vagyunk!

A CityDent Klinikán minden feltárt problémára a lehető leggyorsabban nyújtjuk a legjobb  megoldást, hiszen a különböző fogászati beavatkozási területekre specializálódott fogszakorvosokkal dolgozunk. Fogászati klinikánk területén a Magyarországon egyedülálló gépparkkal felszerelt fogtechnika is működik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű tájékoztatásra, valamint Pácienseink igényeinek figyelembevételére, ugyanis hitvallásunk, a legmagasabb szakmai minőség biztosításán túl, Pácienseink elégedettségének megteremtése. Jöjjön el hozzánk, és alakítsa ki véleményét személyesen is rólunk.

Rólunk

A város szívében, mindenhez közel

Klinikánk Budapest belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky út 12. szám alatt található, így könnyedén elérhető bármely közlekedési eszközzel. Autóval érkező pácienseink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk irodaházunk parkolójában, így parkolóhelyet sem kell keresgélnie.

Időpontot foglalok